Copenhagen

From World Naked Bike Ride
Jump to: navigation, search

Home > List of rides > Denmark > Copenhagen  •  Google this ride! (København)

The WNBR organizers for Copenhagen do not maintain their pages on this World Naked Bike Ride wiki, and instead refer to http://travelthetheater.wordpress.com/cyclonudista-wnbr/. Thus the underneath content of this here page may not have been updated since years. The List of rides may show more recent ride dates.

Google translation: CZ / DE / EL / EN / ES / FR / IT / JA / KO / NL / PT / RU / ZH / ZT Google translation: CZ / DE / EL / EN / ES / FR / IT / JA / KO / NL / PT / RU / ZH / ZT

Next ride

Editors: to change this section,
click the Edit tab at the top of the page

Date: 12 Jun 2015
Time: 15.00 (depart=17.00
Location: Amagerfælled Park (2300 København)

History

The Little Mermaid, Copenhagen

2008

The first WNBR at Copenhagen

Date: Saturday, 7 June 2008
Time: 16.30 hrs
Location: The Little Mermaid, Copenhagen, Denmark

Ride information

Hej nøgencyklist

Så nærmer dagen sig, hvor vi smider generthed og tøjet til vinden; og cykler gennem vores vidunderlige hovedstad iført en fugl på himlen.

Da Politiken fik nys om vores demonstration, røg overraskelsesmomentet, som ellers har været WNBR’s varemærke og politiet blev varskoet om den. Derfor har vi valgt at anmelde demonstrationen og dermed er der visse råd, som vi hellere må følge – og jeg tænker: det havde vi nok gjort alligevel.

Disse råd er som følger:

  • kør som normalt: på cykelstien eller hvor der ingen er i højre side
  • overhold færdselsreglerne
  • eventuelle anvisninger fra politiet skal straks efterkommes
  • undlad at smide affald hvor vi samles og slutter
  • undlad at være anstødelige i jeres opførsel

Som de fleste af jer har læst i jeres velkomstmail, så har vi ingen garderobevogn og I må have jeres tøj og ting med jer på cyklen. Dette er også smart, hvis vi bliver bedt om at dække os til. I så fald skulle en g-streng og lidt plaster være nok.

Vi er et glædestrålende, kreativt og farverigt cykeloptog, som spreder det positive budskab. Så find på noget sjovt og informativt at tage med i demonstrationen:

  • bind et kulørt skilt med et slogan på cyklen
  • fastgør et flag med tekst på cyklen
  • mal dit budskab på kroppen
  • bind ballonner fast til kroppen

osv

Vi samles jo som aftalt ved Den Lille Havfrue kl. 16:30. Her gør vi os klar – folder flag ud, fæstner diverse skilte, maler på kroppen osv. Her skal lige nævnes, at vi ikke har nogen bodypainter, så I må selv tage nogle fedtkridt eller vandfarver med. Lige til allersidst, når alle er køreklar, tager vi tøjet af og så er det afsted.

Ruten har vi rettet lidt til og vi regner med at vi kører den på en lille time i et roligt tempo.

Lille Havfrue > Langelinie > Esplanaden > Store Kongensgade > Kgs. Nytorv rundt > Gothersgade > Nr.Søgade > Fredriksborggade > Israels Plads > Vendersgade > Nørregade > Nytorv > Rådhusstræde > Vindebrogade > Christiansborg Slotsplads > Børsgade > Knippelsbro > Torvegade > Christianshavns Torv > Prinsessegade > Christiania > SLUT

Der er i skrivende stund 37 tilmeldte deltagere, hvoraf flere medbringer et par stykker. Derudover dukker der sikkert en del op uanmeldt. Så vi ku’ hænde at blive 50-60 stykker alt afhængig af vejret, som ser lovende ud med 25 grader og svag vind.

I 2004 da den første nøgendemo kørte i London, var der kun 58 deltagere og i år er der over 3000 tilmeldte. De kører ugen efter os pga. et sammenfald af store arrangementer i London. Vi er måske starten på en årlig tilbagevendende begivenhed, som bliver større og større for hvert år.

Vi ses på lørdag
Masser varme cykelsolskinshilsner
Mark og Ernalise

Publicity

Flyer
Banner advert
Flyer


Media coverage

Photos

Video

Links

Contact/s

Website/s

Discussion group/s

Location information

Categories